Ziua Îndrăgostiților sau un nou prilej de a-ți reînnoi garderoba

haine ziua indragostitilor01

Ziua Îndrăgostiților sau un nou prilej de a-ți reînnoi garderoba?

Cursa către Ziua Îndrăgostiților sau cum ne place nouă să o numim “Valentines Day” începe ușor, ușor să intre în linie dreaptă, iar cum aceasta vine la pachet cu ciocolata, inimioarele, romantismul și… ținutele de excepție. Este de datoria noastră, a femeilor, să facem din această sărbătoare prilejul perfect de a adăuga la colecția personală unul sau chiar mai multe accesorii vestimentare care să ne pună în evidență frumusețea. V-Day este despre iubire, despre romantism, despre apropierea dintre oameni și împărtașirea sentimentelor, dar, în același timp, este despre alegerea culorii ideale a ținutei, cu ajutorul căreia să creăm impactul dorit în inima persoanei iubite.

haine de dama

De Ziua Îndrăgostiților, mai mult e cu siguranță mai bine

Trebuie să recunoaștem că a trecut destul de mult timp de la Craciun, iar cadourile primite sau achiziționate, cu precădere cele vestimentare, s-au învechit deja. Știm clar că avem nevoie de un refresh în materie de fashion. Vestea bună este că există Valentines Day, moment în care ne putem pune imaginația la contribuție și putem să încropim ținute inedite. Fie că vorbim despre romantice incurabile, adepte ale printurilor florale și rochiilor delicate, din mătase sau volan, fie că ne raportăm la cele nonconformiste, femeile respectă aceeași deviză: more is definitely better!

Cum să îți alegi inteligent ținuta

Atunci când ți se așterne în față un eveniment de o amploare atât de mare și care celebrează în același timp iubirea, alegerea ținutei perfecte devine prioritară. Aici compromisurile nu își au locul. Nu contează că te pregătești pentru un romantic menage à deux în mijlocul săptămânii sau îți păstrezi energia pentru un weekend alături de prieteni, alege să porți ținute care să îți scoată în evidență atuurile, să îți sublinieze formele și, nu în ultimul rând, să te facă să te simți bine în pielea ta. Fii elegantă și senzuală cu o rochie scurtă din satin și cu paiete! Cu siguranță privirile lui vor fi ațintite către tine întreaga seară.

alege tinuta care te reprezinta
neconformist sau stil clasic

Fii nonconformistă sau adoptă stilul clasic

 În cazul acesta există două direcții pe care putem să le abordăm: clasic sau nonconformist. Cea mai sigură variantă pentru o seară atât de specială într-o companie dragă este o ținută în care predomină roșul închis, în nuanțe de vișină suculentă sau rodie coaptă. Pe de altă parte, dacă vrei să ieși din tipare și să îți lași cu adevărat amprenta în mintea valentine-ului tău trebuie să te orientezi către o ținută vibrantă, elegantă și, totodată, neobișnuită. Și cum poți să obții acest efect dacă nu prin articole vestimentare în nuanța vedetă a iernii și anume așa numita nuanța a vinului (amestecul perfect dintre boreaux și violet închis) ținută pe care poti să o accesorizezi cu accente de bej, roșu sau argintiu metalic. Indiferent de alegerea pe care urmează să o faci, efectul va fi cu siguranță cel așteptat.

Așadar, să spunem lucrurilor pe nume, Ziua Îndrăgostiților sau Valentines Day nu mai este de mult doar despre o cutie de ciocolată sau o felicitare. Este prilejul sexului frumos de a impresiona și de a ieși în evidență. Și ce mijloc mai bun să facă asta dacă nu prin intermediul vestimentației!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *