Vara asta fii cea mai cool de pe plajă

Fii cea mai cool de pe plajă

Doamnelor vara și-a intrat în drepturi și împreună cu ea s-a dat startul concursurilor de bronz și de bălăceală. Vara este unul dintre sezoanele care ne permit să ne punem imaginația la încercare și să transformăm garderoba în cel mai frumos spectacol de culori și de texturi. Sezonul estival vine la pachet cu concediile prelungite, iar, de cele mai multe ori, aceste concedii vin la pachet cu nisipul, apa și, bineînțeles, ținutele de plajă. După ce ai ales costumele de baie pe care le vei purta în vara aceasta, ai nevoie de piese vestimentare care să se potrivească cu ele și pe care să le porți până ajungi pe plajă sau în timp ce te plimbi.

tinute-de-plaja

Ținuta perfectă pentru plajă nu este atât de simplă precum crezi

Ținuta de plajă nu înseamnă numai costumul de baie și atât. Atunci când îți încropești look-ul estival trebuie să ai în vedere mai multe elemente. Ce o să porți pe drum spre plajă sau la întoarcere? Dacă între timp îți dorești să te plimbi sau să faci un popas la magazinurile de suveniruri aflate pe faleza mării? La o primă vedere, lucrurile sunt destul de simple, dar dacă aprofundăm subiectul lucrurile se complică. Și, totuși, cum ar trebui să ne îmbrăcam dacă vrem să ne petrecem întreaga zi pe plajă și nu doar câteva ore în bătaia soarelui?

Ce să îmbraci ca să te simți bine și să fii în trend

Ca să fii răvășitoare și să atragi toate privirile pe plajă, tot ceea ce trebuie să faci e să ți cont de sfaturile următoare:

  • Adaptează costumul de baie la tipul tău de siluetă. Nu toată lumea se încadrează perfect standardele pretențioase holywoodiene, dar asta nu este nici un fel de problemă. Dacă ai burtică, alege un costum întreg. Pentru cele cu șoldurile mai late un slip plin în detrimentul slipului midi ar trebui să rezolve problema, iar pentru cele care sunt prea slabe este recomandat un costum de baie în două piese.
  • Optează pentru rochiile vaporoase, fără umeri. Îți va fi foarte simplu să o dai jos și să o îmbraci de fiecare dată când vii și pleci de la plajă.
  • Pantalonii scurți și topuri decupate. Acestea se potrivesc de minune și pot să fie luate fără probleme peste costumul de baie.
  • Cămașa de tip boyfriend. Este una dintre senzațiile acestui sezon. Tocmai pentru că este lejeră, adesea albă și din acest motiv mai răcoroasă, cămașa boyfriend este perfectă pentru ținutele tale de plajă
  • O salopetă cu imprimeu estival și o pereche de platforme te vor binedispune și te vor face să te simți relaxată și liniștită în vacanță.
  • Nu încerca prea tare. Ținuta nepotrivită şi atitudinea vulgară nu te vor ajuta decât să stârneşti râsetele oamenilor sau să fii subiect de bârfă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *