Rochii domnișoare de onoare

Rochii domnișoare de onoare – alegerea ideală

Știind că trebuie să asiști la un eveniment de o asemenea anvergura este musai să te ridici la nivelul așteptărilor și în materie de fashion. Rochia pe care alegem să o purtăm în seara marelui eveniment trebuie să ne reprezinte atât ca stil, dar mai ales trebuie să ne reprezinte ca atitudine. Presiunea fiind foarte ridicată, este foarte posibil ca cele mai multe dintre noi să simțim că nu facem alegerea potrivită, dar nu vă faceți griji doamnelor, în cadrul acestui articol vă voi spune în detaliu care sunt cele mai noi tendințe în materie de rochii domnișoare de onoare.

Ce rochii să alegem pentru domnișoară de onoare

Atunci când ne pregătim de un eveniment, este foarte important ce alegem să purtăm. Îmbrăcămintea din seara acestui eveniment este un lucru la care ne-am gândit cu foarte mult timp înainte și în care am învestit foarte multă energie. Deși anul 2018 vine cu foarte multe schimbări în materie de rochii de seară, nu există neapărat un trend care să îl definească. Cu alte cuvinte, fiecare este liberă să își dea drumul imaginației și să aleagă stilul care o definește, dar, evident, să țină cont de tendințele în materie de texturi și culori.

Cum să ieși în evidență la marele eveniment

De cele mai multe ori, pentru a alege rochia potrivită, trebuie evidențiat ce nu trebuie să porți. În cazul acesta evită rochiile albe. Optează în schimb pentru nuanțe calde, de vară, din voal sau mergi pe clasicul little black dress cu care nu vei da greș niciodată. Evită rochiile mini, optează în schimb pentru rochii până la genunchi sau chiar până la glezne, cu imprimeuri florale sau vii colorate. Dacă te-ai plictisit de negru, profită de faptul că vine vara și alege să porți la marele eveniment roșu intens, un galben sau chiar verde. Mai mult decât atât mergi pe culoarea anului și îmbracă o rochie în nuanța ultra violet.

Mini, midi sau maxi

Din punct de vedere al dimensiunii rochiei este bine să o alegi pe cea care te avantajează. Poți opta între rochii de cocktail, cu o lungime care depășește cu puțin genunchiul, rochii Tea-length (sau trei sferturi), cu o lungime midi, până la jumătatea gambei, rochii lungi până la glezne sau rochii maxi, lungi până în pământ. Alege lungimea rochiei în funcție de corpul tău și de ce anume te pune în valoare și cu siguranță vei avea o seară de neuitat.  Urmărind pașii prezentați mai sus este clar că vei alegerea rochia perfectă pentru domnișoare de onoare. Așa că nu mai sta pe gânduri! Cheamă două, trei prietene și mergeți să îți alegi rochia preferată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *