Fusta, must have-ul primăverii 2018

fusta primavara 2018

Fusta, must have-ul primăverii 2018

Fetelor, fusta este must have-ul primăverii 2018! Primăvara ne bate la ușă și, odată cu ea, cele mai cool combinații vestimentare. De ce e o veste atât de bună? În primul rând pentru că putem să spunem adio combinațiilor de culori terne și obositoare. Apoi, pentru că nu mai suntem limitate la o serie de haine prea groase și de foarte multe ori incomode, ci putem să ne punem imaginația la treabă și să încropim ținute care să ne scoată în evidență calitățile și de ce nu personalitatea. Și când este atât de simplu să fim elegante și frumoase, nu putem decât să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine în materie de modă.

Fusta, un accesoriu nelipsit din garderobă primăvara anului 2018

Truth be told, constrânse de capriciile sezonului rece și nu din propria inițiativă, am aruncat fustele noastre de suflet undeva într-un colț al dulapului și le-am lăsat acolo în speranța că o să revină cât de curând vremea. Ei bine iată că aceasta a sosit! Designerii știu foarte bine că pentru o femeie fustele nu sunt niciodată prea multe, tocmai de aceea ne pun la dispoziție o gamă extrem de variată. Începând de la combinațiile inovatoare de culori, ori de materiale sau texturi până la prezentarea unor concepte îndrăznețe precum cea de fustă-pantalon, primăvara lui 2018 se arată din ce în ce mai interesantă pentru toate doamnele și domnișoarele.

Tendințe în materie de fuste

În primăvara aceasta se poartă culoarea, se poartă fustele lucioase cu sclipici, fustele care spun o poveste. O primă noutate în materie de fashion și totodată cea mai îndrăzneață tendință, o regăsim la fustele din plasă și a fustelor formate din… curele de piele. Da, ați citit bine, curelele împletite sub formă de fustă pare să fie cel mai îndrăzneț trend din această primăvară. Totodată, penele, franjurile, volanele și faldurile aplicate pe fuste sunt și ele parte din vestimentația sezonului cald. Iubitoarele fustelor din piele nu trebuie să se teamă, fusta de piele rămâne și în această perioadă una dintre cele mai importante accesorii vestimentare.

tendinte in materie de fuste

Cu ce să combinăm cel mai bine fustele

Dacă în materie de modele și texturi, creatorii de modă și trendsetteri nu fac economie de sortimente, putem spune că nici în materie de culori lucrurile nu stau mai prejos. Sezonul cald ne pune la dispoziție culori metalice care ne transpun cu siguranță în perioada anilor 80 precum auriu, argintiu, albastru intens, negru profund sau roz candy. Totodată fustele în carouri și monocromatice sunt și ele nelipsite în acest sezon. Dar cu ce să combină aceste minunate accestorii? Până când temperaturile vor atinge valori ridicate, putem să apelăm cu încredere la articolele vestimentare purtate în sezonul rece. Bluzele, puloverele împletite, jachetele, sacourile, trenciurile sau tunicile reprezintă completarea perfectă.

Fără dar și poate, fusta reprezintă must have-ul acestei primăveri. În culori metalice vibrante, asimetrice sau clasice, de inspirație disco sau cu notă avangardistă, aceste accesorii nu trebuie să lipsească din ținuta noastră de zi cu zi. Si cum nu există piesă vestimentară care să ne pună mai bine în evidență feminitatea, nu trebuie decât să luăm cu asalt magazinele de specialitate și să adăugăm câteva în colecția personală. Garderoba o să ne mulțumească pentru asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *