Culoarea anului 2018

culoarea anului 2018

Culoarea anului 2018 – Ultraviolet

La fiecare sfârșit de an, Institutul Pantone alege culoarea care va predomina anul următor. Iată că acest lucru se întâmplă și acum. Conform directorului acestui institut, culoarea anului 2018 simbolizează originalitate, ingenuitate și gândirea vizionară. De aceea, culoarea aleasă pentru anul 2018 va fi ultraviolet-ul. Se spune că această culoare este cea mai complexă deoarece este creată din două nuanțe (albastru și roșu) care, aparent, sunt la poluri opuse.

combinatii de culori

Cu ce să asortăm culoarea ultraviolet

Este o întreagă paletă de culori cu care ultraviolet-ul se poate combina. Această culoare se poate asorta foarte bine cu albul, tonuri de gri, galben, bleu pastel, argintiu, auriu sau diverse nuanțe de verde. Această culoare o poți alege în orice moment al zilei, de la pantaloni sau trening sport până la rochii de ocazie Tot ce trebuie să faci este să alegi combinația care te reprezintă și care îți pune în evidență silueta

Ce reprezintă culoarea ultraviolet pentru anul 2018?

Culoarea violet are tendința de a reveni la modă în momentele cheie ale istoriei noastre motiv pentru care apar noi și noi modalități de exprimare artistică. Această culoare era una din preferatele pictorilor fauriști ai secolul al-XX-lea, dar și un curent de al mișcării Contraculturale la începutul anilor ’60. De aceea, experții de la Institutul Pantone sunt convinși că odată cu revenirea acestei culori în tendințe, moda anului 2018 va suferi schimbări majore.

haine la moda

Ce accesorii să folosesc în ton cu ultraviolet-ul?

În ciuda faptului că este cunoscută drept o nuanță tare, culoarea ultraviolet se poate asorta în orice moment al zilei. Din punct de vedere al accesoriilor, poți opta de la cercei și până la mărgele, poșete sau broșe, dar este de preferat ca acestea să fie de culoarea aurului. De asemenea, poți opta și pentru inele cu pietre prețioase, curele sau fundițe, iar pe perioada sezonului rece, această culoare se asortează foarte bine cu eșarfe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *