Combină culorile pentru a fi întotdeauna în trend

Combină culorile pentru a fi întotdeauna în trend

Atunci când vine vorba de modă lucrurile nu sunt niciodată simple. Trendurile, accesorizarea, culorile, combinarea articolelor vestimentare pot să fie destul de greu de urmărit cu atât mai mult cu cât moda se schimba de la un sezon la altul. Din punctul acesta de vedere, provocările cu care ne confruntăm zi de zi sunt destul de mari, însă sunt convinsă că fiecare dintre noi are suficientă determinare încât să își atingă obiectivul. Dacă până acum am vorbit despre ce este în trend sezonul acesta, este timpul să aducem în discuție și cum să combinăm culorile pe care designerii le-au etichetat ca fiind culorile sezonului cald astfel încât să strălucim de fiecare dată.

Culoarea anului 2018

Am amintit deja într-un articol anterior care este culoarea anului 2018, ultra violetul, dar ce anume simbolizează această culoare. Apărută din ce în ce mai des în vitrinele magazinelor de specialitate, această culoare saturată și intensă este asociată cu regalitatea. Femeile care aleg să poarte această culoare sunt femei independente, puternice, care știu exact ce vor de la viață. Primul gând care ne vine în minte atunci când ne gândim la ea este cu ce culoare se poate combina astfel încât să obținem un look fabulos. Ei bine, salvarea în această situație ne este adusă de negru. Această asociere de culori va reprezenta cu siguranță etalonul pentru luptă, putere și originalitate, atribute pe care fiecare femeie ar trebui să le îmbrățișeze în 2018.

Boom de culori în sezonul cald

Cum nu putem să purtăm o singură culoare tot anul, designerii ne-au venit în ajutor și anul acesta și ne-au pus la dispoziție o adevărată explozie de culori dintre care putem să alegem fix pe cele care ni se potrivesc. Putem spune cu certitudine că în primăvara lui 2018 creatorii de modă au adunat nuațe florale rare într-o singură palentă. Pe lângă ultra violet, în trenduri regăsim și albastrul marin, o culoare neobișnuită pentru sezonul cald, însă preferată anul acesta. Alege să porți albastrul marin cu alte accesorii vestimentare albe ca să îl scoți în evidență sau poți alege să îl porți în combinație cu roșul pentru un look îndrăzneț.

accesorii de dama

Nunațe diverse pentru stiluri diferite

Nuanța albă a laptelui de nucă de cocos este una dintre cele mai în trend culori ale anului, iar beneficiul acesteia este acela că se poate combina fără probleme cu orice altă culoare. Alte două nuanțe care se pot combina cu orice sunt griul fumuriu sau harbor mist și bejul în culoarea caldă a nisipului. Din trend nu se putea ca roșul să lipsească. Poți să îl porți fără să îl combini, monolook roșu, sau, daca nu vrei să pari prea îndrăzneață, poartă-l în combinație cu negru sau alb. Rozul nu lipsește nici el  iar nuanțele preferate sunt lavanda roz și dalie înflorită. Combină-le cu bleu, gri sau  chiar roz prăfuit și sigur nu vei da greș.

După cum am văzut prin intermediul acestui articol, primăvara anului 2018 ne aduce o serie de combinații de culori inedite, culori tari, saturate, dar, în același timp și o serie de nunțe calde, neutre. Din multitudinea de variate avem posibilitatea să ne conturăm cele mai frumoase combinații în materie de vestimentație, combinații care să ne aducă plusul de încredere în noi și prin intermediul cărora să fim întotdeauna în centrul atenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *