Bluze și cămăși pentru sezonul cald

bluze-camasi

Bluze și cămăși pentru sezonul cald

Știm foarte bine că moda este un domeniu foarte delicat, în care lucrurile se pot schimba extrem de rapid. Știm foarte clar că dacă decidem să nu dăm importanță acestor trenduri, rezultatele pot să fie catastrofale (toate privirile o să fie ațintite către tine și nu în sensul bun al cuvântului). Este evident că pentru o femeie fiecare piesă vestimentară din garderobă este esențială și musai trebuie să spună o poveste. Din punctul acesta de vedere, vestimentația femeii din ziua de azi nu se poate considera completă fără bluze – fie că vorbim de cele casual, office sau de flirt.

.

Bluza clasică sau cămașa

Cămașa a fost considerată multă vreme un accesoriu vestimentar bărbătesc, probabil și datorită rolului pe care îl ocupa bărbatul în societate până de curând, dar nu e cazul să intrăm în detalii sexiste. Ideea este că în momentul de față, cămașa reprezintă un articol vestimentar de nelipsit din garderoba fiecărie femei. Și cum designerii nu contenesc cu colecții din ce în ce mai fabuloase, în care experimentează texturi și materiale diferite, decoruri, printuri, accesorizări, noi nu trebuie decât să tragem linia și să ne alegem cămășile perfecte pentru noi și garderoba noastră.

Ce se mai poartă în materie de bluze în 2018

Am stabilit deja într-un articol anterior că volănașele nu trebuie să lipsească din garderoba anului 2018. Ei bine, ele sunt prezente și în cazul bluzelor sau cămășilor. Alege un accesoriu vestimentar cu volane pentru a crea o ținută romantică, de vară, casual sau combin-o cu o fustă neagră creion pentru o ținută office. Pentru cele mai cuminți din punct de vedere vestimentar, adepte ale stilului clasic am o veste bună, cămășile clasice modern, practice, ce nu necesită o accesorizare excesivă sunt în trend și anul acesta. Bluza clasică accentuează trăsăturile naturale ale purtătoarei ei, subliniind senzualitatea și feminitatea.

modele-bluze-2018

Stiluri sau modă

Bluzele în stilul mandarin sunt must-haveul acestui sezon. Gulerul în stil mandarin va conferi plusul de putere de seducție necesar celei care alege să îmbrace acest stil. Pentru cele mai romantice, bluza din materiale fine precum satin-ul sau mătasea, cu fundă, este un alt element obligatoriu din garderobă sezonul acesta. Din aceeași categorie, ce pot fi purtate atât la o plimbarea de seară pe faleză, cât și la birou, este bluza cu croială liberă, alungită, la care poate fi adăugat cu ușurință un cordon. Cu siguranță o să faci furori. Dar dacă nu te satisface croiala liniară, liberă, poți opta oricând pentru o croială asimetrică, vei fi tot la fel de în trend.

Am văzut deja care sunt cele mai purtate sau anticipate trenduri pentru sezonul cald din punct de vedere al croielilor, materialelor sau stilurilor, dar ce putem să spunem din punct de vedere cromatic. Ei bine, am scris într-un alt articol faptul că anul acesta abundă de culori, deci opțiunile sunt aproape infinite. Vestea bună este că pe aceste piese vestimentare avem voie să adăugăm aplicații croșetate, mărgele, nasturi. Orice este posibil în tendițele anului 2018, important este să alegi ce te caracterizează pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *